Over

Hoi Ik ben Bram en dit blog is een pril, experimenteel begin van een hopelijk lange reis van zelfontwikkeling. Mijn plan is om eerst maar eens wat ruwe teksten online te zetten; dat is al moeilijk genoeg. Later wil ik wat meer gaan vertellen over onderwerpen die me interesseren, bijvoorbeeld copywriting, webdesign en rectorica.

Maar voordat ik zover ben, is het de bedoeling dat ik eerst controle krijg over mijn tijd. Ik zie nu dat ik veel te veel tijd besteed aan nutteloos tijdverdrijf. Dingen als facebook en tinder zijn echte tijdsslurpers, en ik ben dat zat. Ik wil dat bloggen het standaard alternatief wordt voor al het tijdverdrijf.

Ik houd er van om mezelf te verbeteren; zo drink ik al een tijd geen alcohol meer en doe ik met veel plezier dansen, omdat ik wel graag wilde bewegen maar niet van sport hield. Dat gaat nu goed.

Ik verwacht dat de eerste paar blogs bestaan uit braindumps; een handige manier om mijn gedachten op papier te zetten, en te analyseren waarom ik bepaalde dingen wel of niet doe. In al deze dingen streef ik naar het maximaliseren van mijn persoonlijk geluk. Dit heeft niets met succes, geld of erkenning te maken.

Het lijkt me leuk als je meeleest. Input kan ik goed gebruiken. Dus laat me weten wat je van het blog vindt. Je kan me bereiken op bjoosten@gmail.com