5 Redenen Waarom Deze Telefoon Van Bram Te Gek Voelt In Je Broekzak Of Handtas

nokia 3.1 phone in perspective
Dit is ‘m dan

De Nokia 3.1, wat een toptoestel. Daar gaat deze top 5 over.

#1 Geen Zooi

Hou jij van nodige of onnodige dingen? Precies. Deze telefoon heeft Android One, en dat is een soort Android light. (En geen Windows dus) Lekker slank, net als jij. Het draait lekker, maar installeer er geen Facebook op. Want Facebook is als gefrituurde slagroomtaart. Je wordt er hartstikke dik van en alles slibt dicht.

#2 FM Radio

Lekker wakker worden met de hits van Tim Immers, Gijs Staverman en Daniel Dekker op radio Veronica! Wie luistert en nou geen radio? Wel eventjes de oortjes erin, want de kabel fungeert als antenne.

#3 Underdog

Zij die zich moeten bewijzen, werken harder. Je ziet dat deze Nokia telefoon echt goed luistert naar haar gebruikers. Want in een wereld van iPhones, Samsungs en .. nou ja dat is het wel een beetje, moet je wel uit het juiste aluminium gesneden zijn om weer naar de nummer 1 te klimmen. Verwacht voorlopig een klantgefocuste telefoon totdat corporate egoisme toeslaat en we allemaal weer snakken naar een nieuwe underdog.

#4 Ringtone

tudududu tudududu tududududu… Mozart of Beethoven had het 200 jaar geleden al bedacht, het mooiste klassieke riedeltje, en dat weer in je broekzak. Niemand wordt het zat. Met deze RingTone ben jij de coolste Milennial uit daar.

#5

Wat doe je nog met een telefoon? Precies. Whatsappen, beetje bellen, dat is het wel. Dat hoeft de wereld niet te kosten. Deze telefoon is goedkoop. Hoe goedkoop? 120 euro bij de Mediamarkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *